Cantik Jelita sangat korang ni! :D

Sebelum tawen

Friday, April 6, 2012 | |

Salam sume!

2 bulan  kemudian.. Ape yang dah jadi since my last update? How's my preparation? Hurm.. Not much I think... :( I think during these 2 months, saya cume attend, kursus pra-perkahwinan, and pre wedding shoot.. I think that's just it.. :( not much.. Tak tau la nape... Maybe sebab dah start hibernate and rasa selesa dengan situation tu buat saya rasa x risau :) So sebab tu la rasanye macam xde progress langsung... tapi takpe blum sampai masa kecederaan lagi.. so masih boleh bersenang2 jadi orang bujang :)

By the way, since dah sebut pasal pre wedding shoot tu.. Nampak header image kat atas tu? Yes, that photo was one of my pre-wedding photos :) Ignore the lame actor n actress, (hehehe that's me n my fiancee by the way), pay attention to the photo.. I think it's a lovely photo captured by ZahidAzmi, our official photographer :), suka tengok :) bile tengok gambar ni rasa macam boleh feel that happy moment, padahal time ni kitorang tengah mengarut ape tah tengok kereta lalu lalang dekat tepi jalan tu..  :D

Btw few months before nak shoot ni, kitorang dah plan macam2 concept untuk prewedding ni.. tu yang saya siap buat baju tu :D, tp at last yang betul2 ikut plan asal adalah concept baju je.... theme yang kitorang dah plan x jadi nak buat.. sebab, dah masing2 busy.. x sempat nak prepare.. so tunang saya ajak jalan2 pekan lama je.. so dapat la concept clean vintage macam ni.. :) but to me still an OK concept.. cume agak cliche la sebab ramai dah buat :) tapi x kisah la, dengan hasil begini untuk preparation yang sangat last minute, saya puas hati! :) So sape nak tengok hasil gamba lagi, saya letak 2 je tau! Yang lebih sile la pegi page OP kami untuk tengok :). And saya recommend korang book incek ZahidAzmi Photography, Rajawali Production or The Fotokraft tuk wedding korang! :) Quotation boleh email mereka sendiri k! :)


Our Full Prewedding Photos: click here to view

credit: ZahidAzmi Photography

credit: ZahidAzmi Photography

Alrite tu je for now :D tunggu lagi 2 bulan lagi kot baru ada update baru :D.. Lastly nak cakap.. from now on saya tanak letak wedding checklist.. sebab i think benda belum confirm, belum tentu saya ambil vendor2 tu walaupun saya dah bayar deposit, so saya cuma akan cerita bila saya dah confirmed n dah melalui keadaan tu.. contoh macam prewed shoot ni la... dah jadi baru saya cerita detail.. ok? :) After wedding nanti, saya buat entry besar-besaran pasal sume vendor yang saya amik.. rasa lagi afdal cerita benda yang dah terjadi... selalu kalau cerita benda yang x terjadi lagi mesti fata morgana sangat, mengarut, meleleh cerita.. last2 hampa bile benda tu x jadi T__T.. so lets minimize that.. :) Alrite that's all for now, till then...  Assalamualaikum wbt.



-------------------------

yes its me: Juliana Zainal!

1 comments:

OrangMinyak said...

Selamat pengantin baru
Selamat dapat anak